La PBB Meritxell va néixer el 25 d’abril de 1997 a Roma, la ciutat eterna. L’enèsima desfeta a la Copa d’Europa ens va decidir, als vuit bojos que vam anar junts a aquella final, a engegar un projecte de suport del bàsquet blaugrana. Les experiències que havíem tingut tots plegats, entre els vuit havíem estat a totes les finals europees del Barça de bàsquet, ens van fer pensar que si volíem veure un Barça campió, s’havia de començar un nou projecte de suport continuat als jugadors que defensessin els nostres colors, tant a casa com a fora, intentant que, com diu la lletra de l’himne del club, tot el Palau fos un clam.

Aquell projecte s’ha anat consolidant any rere any. Gràcies a l’esforç de tots, la PBBM és una penya coneguda arreu, perquè a més a més de viatjar seguint els diversos equips i seccions, hem anat fent socis, no tan sols a Barcelona i Catalunya, sinó que hem aconseguit fer-ne arreu. El creixement de la PBB Meritxell ha estat important i es fa notori i evident quan al Palau Blaugrana s’ajunten les ja històriques samarretes grana que avui en dia, són indissociables del Barça de bàsquet, d’handbol, d’hoquei i de futbol sala.

Som seguidors incondicionals, fidels i enamorats del nostre club, enemics de la violència i la discriminació, amants de la llibertat i el respecte a tothom, defensors de la nostra terra, amb un projecte solidari propi des de 1999. Som un grup que des de casa nostra, el Palau Blaugrana, vivim amb passió la meravellosa aventura del suport a uns colors, a un sentiment!

Tenim molta història i ens queda molta per fer!!!!