L’any 2001 va néixer un projecte solidari adreçat a nenes i nens sense possibilitats d’accedir a l’educació que de segur necessitaran per poder créixer amb unes mínimes condicions.

Aquest projecte el vam anomenar Meritxell Solidària i s’ha anat desenvolupant en una zona amb molt pocs recursos per la infància com és el Camerun, on primer la sida, més tard els conflictes bèl·lics interns i dels països del voltant i les crisis econòmiques, han deixat en molts casos als infants sense recursos suficients per accedir a una educació de qualitat.

És per això que des de la nostra penya vam voler fer un petit pas per intentar fer arribar a les nenes i nens amb dificultats econòmiques, unes beques que els permetessin anar a escola. Una oportunitat que d’altra manera, alguns d’ells no haguessin pogut gaudir.

I tot això s’ha fet sense cap més ajuda que les aportacions que les nostres  sòcies i els nostres socis ens han fet arribar en tots aquests anys, als quals cal afegir el que aporta la penya com a entitat.

Des del 2001, any rere any hem anat col·laborant amb la seva educació perquè creiem que la millor eina per enfrontar-se al futur és la cultura i tothom ha de tenir les mateixes oportunitats i l’accés a l’educació és fonamental.

El projecte Meritxell Solidària és un projecte a llarg termini, són molts els nens i nenes que hem becat fins ara però encara queden molts més. Estem molt orgullosos del que hem fet però queda molt per fer.

Ens vols ajudar en aquest repte tant il·lusionant? Contacta amb nosaltres!