Els quarts de final més a prop

El Barça ha tornat amb força a la Champions i amb gran estat de forma. I que dir de la magistral actuació de l’Emil Nielsen, amb 20 aturades de 43 llançaments? Va fer un partit increïble, tancant a pany i forrellat la porteria blaugrana. I si a això li afegeixes una bona defensa i un atac incisiu, està clar que la victòria no es pot escapar.

L’equip ha sortit molt concentrat i des del 3-3 al minut 5 del partit, ha posat la directa i ha anat sempre per davant al marcador, acabant-se la primera part amb 14-17 al lluminós.

A la segona part, els danesos han provat d’escurçar les diferències, 19-21 al minut 44. Però un parcial 0-5, amb gols de Melvin Richardson, Aleix Gómez, Pol Valera i Tim N’Guessan per dos cops, han tornat a deixar les coses a lloc. A partir d’aquí i amb el partit decidit, hi ha hagut intercanvi de gols fins a arribar al 23-30 amb el que s’ha arribat al final del matx.

Melvyn Richardson, Dika Mem i Jonathan Carlsbogard han estat els màxims anotadors.

Pròxim partit, dijous 22 de febrer al Palau amb el Porto.
Si us agrada l’handbol, anoteu-lo a l’agenda i no us el perdeu!

FCB-EHF

Estadística