Els locals aprofiten el partit obert plantejat pel Sant Cugat

El Barça continua imbatut una setmana més. Aquest cop, la clara victòria ha arribat davant un equip que estarà en la lluita pel descens. Tot i això, cal reconèixer que Joan Carles Vadillo, el tècnic dels visitants ha plantejat un matx obert, poc poruc, sempre buscant sortir al contraatac amb rapidesa i determinació. De fet, els locals no han acabat de passar-ho malament, per la rapidesa a l’hora de fer les transicions cap enrere. El matx quedaria decidit en els primers 25 minuts quan els homes d’Edu Castro s’han avançat al lluminós 5-0. Tot i aquest avantatge dels locals, el Sant Cugat ha continuat jugant amb la mateixa valentia que ha mostrat des de la sacada inicial.

Tot i marcar aviat, els blaugranes no acaben de sentenciar el matx

Com hem dit, el partit començava amb els visitants jugant de manera alegre i molt desinhibits. Els locals aprofitaven la seva qualitat per fer bones combinacions que provocaven nombroses rematades que el porter visitant, Baptiste Bonneau resolia amb seguretat. Tot i l’actuació del porter estava clar que era només qüestió de temps que els locals obrissin el marcador. I així ha estat. Una jugada per la dreta de l’atac local entre Ignacio Alabart i Pau Garballó acaba amb un passi del de Sant Sadurní al gallec. El xut d’Alabart sorprèn Bonneau per la seva esquerra. És el minut 7. 33 quan l’1-0 puja al lluminós.

Com era d’esperar, el gol blaugrana no ha canviat gens les coses. Els dos equips han continuat jugant de la mateixa manera, amb els locals dominant el partit a plaer. Tot i l’ample domini, els locals patien a l’hora de tornar a marcar, això era producte de la bona actitud defensiva dels forasters i de la bona actuació del porter francès.

Malgrat tot, els locals tornarien a anotar. Ha estat poc després d’un temps mort del Sant Cugat quan Bargalló fa una jugada per la part esquerra de l’atac local que acaba amb un tir creuat que supera Bonneau. És el minut 19.36 quan el 2-0 puja al marcador. A partir d’aquest segon gol local, la defensa del Sant Cugat s’ha descompost. Encara no, un minut després del segon gol, arriba el tercer. Ha estat una jugada de Joao Rodrigues també per l’esquerra de l’atac que acaba amb un tir creuat que supera al porter visitant.

A partir del segon gol local, les coses canvien

És el minut 20.18 quan el 3-0 puja a l’electrònic. Amb el Barça desencadenat, una jugada per la dreta de l’atac local conduïda per Bargalló combina amb Joao Rodrigues qui li torna la bola al de Sant Sadurní. La rematada és inapel•lable. El 4-0 puja al lluminós en el minut 21.37. Els blaugranes han olorat sang i continuen el seu atac. Com a producte de l’ofensiva blaugrana, no tarda a arribar un nou gol. Ara és Marc Grau qui per la zona dreta de l’atac local combina amb Bargalló. La rematada del d’Arenys val pel 5-0 que puja al marcador en el minut 21.55.

A 2.19 per la fi del primer temps, Marc Grau veu una targeta blava. El xut directe l’executa Pol Galbas qui no pot amb Carles Grau. Els locals que han de jugar amb 3 jugadors de pista cometran a 1. 35 penal sobre Galbas. Ell mateix és l’encarregat d’executar-lo. Carles Grau atura en primera instància el llançament del jugador visitant, amb la mala sort que la bola queda en poder del mateix Galbas qui ara si, supera a Carles Grau pel 5-1. A 32 segons per la mitja part, els àrbitres assenyalen penal contra els visitants. L’encarregat d’executar-lo és Helder Nunes qui sense miraments supera a Bonneau. És el 6-1 que hi ha al marcador quan s’arriba al descans.

Els visitants no canvien el seu estil

A la segona meitat, les coses canviaran poc. El Sant Cugat continua amb el mateix estil de joc que ha mostrat en els primers 25 minuts. I de fet ha arribat a disposar de dues clares ocasions que desbarata Carles Grau. Producte de les arribades, els visitants, podran tornar a marcar. És una arribada de Pau Gilabert, qui aprofita un rebuig de Carles Grau per aconseguir el segon gol foraster en el minut 27.33 de partit.

El cert és que el plantejament del Sant Cugat fa que es vegi un matx força entretingut. En el minut 31.30 una jugada per la dreta de Marc Grau acaba amb un passi al mig de l’àrea per on apareix Joao Rodrigues qui supera a Bonneau pel 7-2. Els forasters continuen sense renunciar a buscar la porteria local i poc després, en el minut 35.43 Galbas culmina un contraatac conduït per Xavi Serrallonga superant a Carles Grau. És el 7-3.

Els blaugranes arrodoneixen el partit amb dos gols més

En el minut 41.35 els visitants cometen la seva desena falta. L’encarregat d’executar el llançament directe és Marc Grau. El d’Arenys no pot amb Bonneau, però com havia passat en el tir directe a favor del Sant Cugat, la bola la recupera el jugador blaugrana que ara si, supera a Bonneau. És el minut 41.39 quan puja al lluminós el 8-3.

Amb els homes de Vadillo buscant la porteria blaugrana, els locals troben suficients espais per on crear el seu joc i tant és així que a 3.41 de la fi, arribarà el novè gol local. La jugada la inicia Bargalló situat darrere la porteria de Bonneau. Fa un moviment pel pal dret de la porteria rival, intentant fer un aixeca i pica. Bonneau en una gran aturada evita el gol en primera instància. L’esfèrica, però, no surt de l’àrea visitant. La recull Ignacio Alabart qui passa a la seva dreta, on es troba Bargalló. El de Sant Sadurní fa una forta rematada que Bonneau no pot aturar. És el definitiu 9-3, ja que en el poc que queda, els homes d’Edu Castro no faran cap rematada, mentre que Carles Grau aturarà sense problemes les dues rematades que proven els visitants.

@PBBMeritxell